Thuis-Crèche Gastouderopvang

Het is bewezen dat gastouderopvang voor jonge kinderen de beste vorm van kinderopvang is. Ten opzichte van een kinderdagverblijf is met name de persoonlijke aandacht van doorslaggevende betekenis bij gastouderopvang. Een gastouder mag maximaal 6 kinderen opvangen. Hierdoor krijgt uw kind dezelfde aandacht als het in een groot gezin zou krijgen. Voor een kind is dat heel prettig en vertrouwd. Naast persoonlijke aandacht zijn er nog meer voordelen bij gastouderopvang. Onder de “knoppen” kunt u verder lezen over de voordelen bij gastouderopvang.

Een gastouder vangt de kinderen op in haar eigen huis bij u in de buurt, terwijl u aan het werk bent. Uw kind blijft dan in een bekende omgeving en het geeft u het gemak dat u niet veel tijd kwijt bent aan het brengen en ophalen van uw kind.

Gastouders hebben naast een goede pedagogische achtergrond vaak al de nodige ervaring met de verschillende fasen waarin een kind opgroeit, omdat ze zelf ook al kinderen hebben. U kunt er dan zeker van zijn dat uw kind goed begeleidt wordt in haar ontwikkeling en de juiste aandacht krijgt die het nodig heeft.

Omdat een gastouder uw kind opvangt in haar eigen huis is het meestal geen probleem als u iets later bent om uw kind op te halen als u bijvoorbeeld vast staat in de file of iets langer door moet werken. Deze flexibiliteit geeft u de prettige rust dat u uw kind niet bij de “poort” hoeft op te halen.
Gastouder opvang is bovendien voordelig omdat u niet per dag(deel) betaalt maar alleen voor de tijd dat u kind in de opvang zat.

gastouder opvang, kinderopvang, welkom kind, thuis creche

Thuis Crèche

Welkom Kind werkt uitsluitend met goed opgeleide en ervaren gastouders. Gastouders die een bewezen staat van dienst hebben en exclusief met Welkom Kind samenwerken, noemen we Thuis Crèches. Een gastouder mag zich pas thuis crèche van Welkom Kind noemen als ze alle verplichte opleidingen afgerond heeft en bereid is om onder begeleiding van Welkom Kind verder te leren op het gebied van pedagogiek en vroeg voorschoolse educatie. Hierdoor blijft de opvang van hoge kwaliteit.

Thuis crèches zijn dol op kinderen en uit evaluaties bij klanten blijkt dat zowel de kinderen als de ouders zeer tevreden zijn over de opvang.

Wij werken alleen regionaal omdat wij onze gastouders zelf willen kennen. Op die manier kunnen wij u in contact brengen met een gastouder die bij uw wensen past. Mochten wij geen geschikte gastouder voor u in ons bestand hebben dan kunnen wij een advertentie plaatsen of verwijzen wij u door naar andere mogelijkheden. De opvang start alleen als u (en eventueel uw kind), uw gastouder en wij er een goed gevoel bij hebben!