Vrij spel

Bij het woord spel of spelen, heb je als ouder of professional waarschijnlijk gelijk een ‘plaatje’ voor ogen. Van spelende peuters in de zandbak, kinderen die aan het knutselen zijn of iets anders.

Kinderen spelen op allerlei plekken en alle mogelijke manieren. Als kinderen niet (kunnen) spelen, kunnen ze zich niet (goed) ontwikkelen. Het lijkt daarbij of het spel ‘vanzelf’ ontstaat en we kinderen vooral zoveel mogelijk vrijheid moeten geven bij het spelen. Toch is dit niet altijd het geval.

In deze module ga je leren dat je als ouder of professional een enorme toegevoegde waarde kan brengen in het spel. Jij doet er dus toe, óók tijdens het (vrij) spelen. Naast een stukje theorie, wordt ook uitgelegd wat jij in de praktijk kan doen.

Vrij Spel

Specials zorgen voor nieuwe kennis en handige tips die je direct in de praktijk kunt toepassen en/of haalt oude kennis weer naar boven. Heb je de theorie doorlopen en de vragen allemaal juist? Dan ontvang je een Bewijs van deelname aan het eind van deze Special.

Deze Special is zowel geschikt voor ouders als professionals die werken met kinderen.

Voor meer info klik hier

Let op: inschrijven uitsluitend via Welkom Kind inschrijfformulier, NIET via KinderWijs TV