Gastouders Kinderopvang Welkom Kind Midden en West Brabant
Ik Heb Een Klant
Permanente Educatie
Extra Materialen

Thuis-Crèche Worden

Thuis-Crèche gastouder worden bij Welkom Kind? Honderden gastouders hebben al voor ons gekozen. Onze gastouders waarderen de duidelijke en persoonlijke aanpak van Welkom Kind, en voelen zich snel thuis in de hechte groep van collega gastouders die je met raad en daad bijstaan. Misschien overweeg jij als gastouder aan de slag te gaan. Of ben je al gastouder en wil je overstappen naar een ander bureau. Wij komen graag met jou in gesprek om je te leren kennen en te bespreken of gastouderschap bij Welkom Kind iets voor jou is.

Als gastouder moet je voldoen aan wettelijke eisen. Deze eisen hebben onder andere betrekking op opleiding en veiligheid op de opvanglocatie. Daarnaast stelt Welkom Kind nog aanvullende eisen om de kwaliteit van de opvang op een hoog niveau te houden. Voldoe je daar al aan dan kun je snel aan de slag. Is dat nog niet het geval dan kan Welkom Kind je helpen om aan deze eisen te voldoen.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit in de opvang en investeren (zowel financieel als in tijd) dan ook graag in gastouders die dit ook belangrijk vinden. Zo bieden wij opleidingen en bijscholing aan; materialen die je in de opvang kunt gebruiken; we helpen je met het opzetten van je bedrijf; en organiseren regelmatig bijeenkomsten voor gastouders om tips en ervaringen uit te wisselen. Zo sta je er niet alleen voor.

Thuis-Crèche

Veel gastouders kiezen ervoor om ook Thuis-Crèche te worden bij Welkom Kind. De Thuis-Crèche is ook een gastouder opvang maar dan met veel extra voordelen die reguliere gastouder opvang niet krijgen. Voor Thuis-Crèches vergoeden wij opleidingen en bijscholing, zijn alle materialen die wij aanbieden gratis en krijgen Thuis-Crèches voorrang bij het plaatsen van kinderen. Thuis-Crèches zijn meer tevreden en meer succesvol dan reguliere gastouders en doen met meer plezier hun werk .

Wil je meer weten over alle mogelijkheden die Welkom Kind biedt neem dan contact met ons op of schrijf je meteen in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak te maken.